Perlan

"Perlen" er bygget oven på varmt vand lagertanke, i området udendørs Öskjuhlíð. Plads-skibet-gerne bygningen er meget interessant fra den arkitektoniske synspunkt med Perlen bestående af reflekterende glaspartier på hule stålrammer Klippemoskeen. Restauranten roterer en fuld cirkel i 2 timer og frembyder en storartet udsigt over byen, bugten og omgivelser. Perlen er en førsteklasses restaurant, berømt for det er fremragende køkken. Kokke af restauranten har vundet flere priser på verdensplan.

Restaurant Perlan - spisestue     Restaurant Perlan - kuplen     Restaurant Perlan - trappen

Nogle flere oplysninger

Perlen er en storslået struktur. Formelt åbnet for offentligheden på 21 juni 1991, kombinerer den utility og vision. Hule stål indramningsforretninger understøtter glas kuppel og vægge, der sammenkæder seks aluminium-sidet kampvogne, der hver kan indeholde 4 millioner liter vand averaging 85 ° C (185 ° F). Som en del af The Pearl ’ s opvarmning, varmt vand er pumpet gennem den metal ramme om vinteren, mens koldt vand flyder i løbet af sommeren, og dermed producerer et komfortable året rundt miljø.

Den akustiske udfordring ved det store åbne indre af The Pearl blev opfyldt gennem specifik anvendelse af teknologi og materiale ved Hljod, hvis resulterende lyd design blev tildelt den prestigefyldte GOLDEN ØRE for 1993. Om, hvorvidt vocal or instrumental, frembyder Hljods enestående succes besøgende til The Pearl bedste i lyd fra The Winter Garden til toppen af kuplen.

Højden af strukturen er 25.7 meter (84.3 feet). Diskenheden er 20.000 kubikmeter (706,300 kubikfod). Samlede gulvplads er 3.700 kvadratmeter (39,827 kvadratfod). Samlede gulvplads i Winter haven er 1.000 kvadratmeter (10,764 kvadratfod). Der er 1176 vinduesruder. 58 projektører belyse ydre. 105 pole lys belyse grundene. Fluorescerende lys tændes den visning af dæk. 1,900 lys belyse indenrigsminister. 942 løg oprette den “ stjerne himlen ” inde i kuplen. 12 km (7.5 km) af elektrisk kabel og 37 km (23 miles) af lydsystem kabel køre igennem bygningen.